Akupunktur – behandling uden medicinske bivirkninger

TCM, traditionel chenise medicine. Kinesernes måde at tænke og forstå sygdom på involvere hele kroppen og alle symptomer. Diagnosen der bliver stillet udfra kinesisk medicin skal forklarer og give en sammenhæng for alle symptomer. På den måde kan årsagen behandles og derved opnås en større helbreds mæssig effekt, især på kroniske problemer.
Nålene bruges til, at sende signaler gennem nervesystemet i kroppen, eller via protein baner i huden. For at få den optimale effekt er det vigtig, der ikke er terapiforhindringer. Disse terapiforhindringer findes og fjernes med hvidlystest.Er der tale om en fødevare allergi som terapiforhindring, er det vigtigt at denne fødevare udelukkes fra kosten.

Posturologi

Menneskets kropsholdninger er ubevidst styret. Vores hjerne modtager signaler om, hvad der er op og ned, hvilken vej tyngdekraften trækker og hvordan vores fødder står på underlaget. Ud fra disse signaler regulerer hjernen musklerne i kroppen og kropsholdningen opstår. Er kropsholdningen ikke i orden opstår der smerter forskellige steder i kroppen.
Forstyrrelser i kroppens stilling kan give følgende symptomer:
  • Smerter i bevægeapperatet, da 80-90% af alle smerter i hoved, nakke, ryg, hofter, arme og ben har en posturologisk årsag
  • Indlærings- og koncentrationsproblemer for både børn og voksne
  • Svimmelhed, køresyge og søsyge
  • Depression samt andre psykiske lidelser
Årsagen til de posturologiske forstyrrelser findes tre steder: øjnene, kæben samt i fodens stilling. Behandlingen er at rette disse forstyrrelser. Med posturologi behandler jeg signalerne til hjernen og den korrekte kropsholdning genetableres. Fodstillingen behandles med tynde indlæg. Øjen- og kæbe behandles med akupunktur eller myfasial, terapi og frekvensbehandling. I klinikken fås foldere med mere dybdegåede beskrivelse af posturologien.

Nålefri akupunktur behandling

Som behandlingsredskab benytter jeg frekvensapperat og Micro Light. Disse apparater er udviklet af den franske læge Raphel Noiger. De arbejder via nervesystemet, og er helt unikke til behandling.
Denne form for behandling er fuldstændig smertefri og helt fantastisk i sin virkning. Den kommer ind og behandler hvor intet andet gør, fordi den arbejder via nervesystemet. Jeg har oplevet at akutbetændelse i åreknuder er forsvundet efter kun 1 behandling, ligeså kolik hos små børn.
Denne form for behandling er velegnet til alle, og for alle sygdomme og lidelser, både akutte og kroniske.

Øreakupunktur (auriculoterapi)

På øret findes områder som via nervesystemet har forbindelse til resten af kroppen. Derfor kan smerter og andre forstyrrelser i kroppen behandles fra øret. Der isættes små nåle på udvalgte punkter på øret med plaster oven på. Nålen skal blive siddende og stimulere punktet så længe den sidder fast i øret.
De fleste af disse punkter kan behandles ligsså effektivt med Micro Light og frekvens apparat.

Find mig på

Lone Andersen
Kristrupvej 92
8960 Randers SØ

Kontakt på

Tlf: +45 2735 6012
Mail: lonevitting@gmail.com
CVR: 34381852

Åbningstider

Mandag - Fredag:
Kl.08:00-18:00

Tidsbestilling

Tidsbestilling kun i åbningstiden. Afbud senest 24 timer før aftalte behandlingstid.

Copyright 2017 Randers Akupunkturklinik