Randers Akupunktur klinik og Massage

Klinikken er medlem af foreningen Danske Akupunktører (DA), og jeg er registreret som alternativ behandler (RAB godkendt). Jeg lægger vægt på, at du som kunde hos mig, er sikker på kompetent behandling. Erfaringsgrundlaget er bredt, og med til at sikre at du får den behandling du har brug for i dit sygdomsforløb.
Klinikken ligger centralt på Kristrupvej i Randers, tæt på offentlige transportmidler. Bybus 5 stopper 50 m fra klinikken. Der er forbindelse til hele Midtjylland indenfor kort afstand og beliggenheden er tæt på de større indfaldsveje. Der har gode parkeringsforhold ved klinikken.
Flere sundhedsforsikringer dækker behandlinger, ligeledes giver sygeforsikringen Danmark tilskud til behandlinger udført af RAB-registrerede. Har du spørgsmål, eller er du usikker på, om akupunkturbehandlingen er noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.

Mød Lone Andersen

Akupunktør Lone Andersen. Jeg blev uddannet TCM akupunktør i 2001, ved den tyske læge Eckhardt Bick. Har haft egen praksis lige siden. Har taget efteruddannelse i kinesisk medicin og nye uddannelser, herunder fransk øreakupunktur, ved læge Raphel Noiger. Kurser i posturoligi, ved læge Michel Marignan.
At kunne kombinere den vestlige sygdoms tænkning, med den kinesiske, giver uanede muligheder i behandlings forløb. Også den psykiske side af sygdom interessere mig. Derfor har jeg deltaget i en del kurser, ved Heilpraktiker Arvin Larsen. En førende forsker i sammenhæng mellem følelser, kemi og sygdom og forfatter til bogen: Livets hormoner. Næste år, 2014 venter ny uddannelse i Myofasial terapi, ved den tyske læge Kurt Mosetter.
En hjernerystelse kan ofte give problemer med hovedpine, koncentrationsproblemer, hukommelsesproblemer, nakke- og hovedsmerter, kvalme m.m. En del af hjernerystelse kan være, at der samtidig er et mindre piskesmæld, som følge af det voldsomme slag. Mange har ligget og hvilet i længere tid, f.eks. 3-4 uger, men har stadig ubehagelige symptomer fra hjernerystelsen. Kranio-sakral terapi er særlig egnet til at afhjælpe hjernerystelse og piskesmæld, så det er godt at få behandling, men også gerne meget tidligt i forløbet. Behandlingen er meget blid og nænsom, og der kan som regel efter 2 behandlinger mærkes en forbedring, men der skal gerne 4-5 behandlinger til for at komme sig helt og en stille start på arbejde igen er ofte en fordel (f.eks. et par timer om dagen), især hvis det er en større hjernerystelse.

Find mig på

Lone Andersen
Kristrupvej 92
8960 Randers SØ

Kontakt på

Tlf: +45 2735 6012
Mail: lonevitting@gmail.com
CVR: 34381852

Åbningstider

Mandag - Fredag:
Kl.08:00-18:00

Tidsbestilling

Tidsbestilling kun i åbningstiden. Afbud senest 24 timer før aftalte behandlingstid.

Copyright 2017 Randers Akupunkturklinik