Stress, angst & depression

Stress, angst og depression

Kan jeg behandle med et godt resultat. Du vil opleve mere ro og større overskud med mine behandlinger. Alle symptomer der opstår i forbindelse med stress, angst og depression, såsom: Hjertebanken, søvnløshed, tankemylder, hukommelsestab, kronisk forkølelse, kronisk blærebetændelse og kronisk bihulebetændelse, kan helt fjernes.
Der er i dag over, 400.000 danskere på lykkepiller. Desværre er det sådan for de fleste mennesker at, når de stopper med pillerne vender al stress, angst og depression tilbage. Lykkepiller behandler ingenting, de ændre ingenting. Pillerne dæmper bare de symptomer kroppen bruger for at, fortælle dig at, noget er helt galt.
Læs mere om stress, angst og depression længere nede på siden.

Stress

En tilstand hvor kroppen kører i for højt gear og har gjort det længe. Så længe at, den til sidst ikke kan mere. At være i stress er meget usundt for kroppen. Trangen til søde sager og hurtige kulhydrater øges, derved øges stressen. Denne “mad” ødelægger kroppens evne til at, helbrede sig selv. Der opstår betændelses tilstande eks. i skulderleddet og hofteleddet, forkølelser der er måneder om at forsvinde, bihulebetændelse og blærebetændelse, disse tilstande er direkte forbundet med den dårlige kost. Evnen og lysten til at, få noget fra hånden forsvinder. Det hele ender oppe i hovedet i tankemylder. Tanker der kan være svære at slå fra når man går i seng. Der opstår søvnløshed og så er man da helt til rotterne. Men selvfølgelig holder man på og fortsætter. Lige til kroppen siger stop og ingenting giver mening længere. Lysten og glæden ved livet er væk. Og man har en depression.
Kroppen har et kortids stresshormon: adrenalin. Dette hormon kan man mærke skylle gennem kroppen, hvis man oplever noget som hjernen syntes er forbundet med fare. Står man eks. vis på en stige og den pludselig vipper, mærker man denne adrenalin i kroppen i et kort sekund og så er det væk igen. Dette hormon er vores flugt/kamp hormon. Meget effektivt hvis der skal reageres hurtigt og hvis man skal flygte fra noget farligt, såsom en tiger.
Når adrenalin skyller igennem kroppen, øges vores evne til at flygte fra det hjernen mener er farligt. Kroppen har også et langtids stresshormon: noradrenalin. Samme virkning knap så kraftig. Efter sådan en kort fare falder kroppen til ro igen og alt er normalt. De fleste gange.
Langvarig stress er påvirket af hormonerne noradrenalin og kortisol. De sætter kroppen i konstant alarm beredskab. Forestil dig en motor der kører med flere omdrejninger end den er bygget til. Den kan holde til det i en kortere eller længere periode men den vil gå i stykker. Det er blot et spørgsmål om tid. Ligeså vil din “motor” gå i stykker. Vi er bare så heldige at, vores motor kan bygges op igen og fungere normalt.
Noradrenalin og kortisol fremmer nedbrydningen af sukker-og fedtstoffer på den måde får vi mere energi til muskler og hjerne. Men kortisol dæmper vores immunforsvar og gør os mere modtagelige for kroniske sygdomme. Vi tåler ikke kortisol i længere perioder, ikke alene dæmper det immunforsvaret, forsøg med mus har vist at, en times stress var nok til at, 50% af de sunde tarmbakterier forsvandt. Stress kan påvirke mavesækken i en grad så der opstår mavesår. Stress gør os syge. Det gør os kronisk syge.
Kroppen kan blive stresset ikke kun psykisk også fysisk. Stress er ikke kun et hjerne problem. Det kan være startet i kroppen på grund af en skjult allergi. En fødevare du ikke reagere negativt på når du spiser den. Og som følge deraf ved du ikke at, du faktisk ikke tåler den. Det kan ad åre stresse kroppen fordi den kompensere for den fødevare. Jeg har været på kursus ved den franske læge Raphel Noiger der dagligt tester hans patienter for allergi. En meget effektiv måde der ikke slår fejl, da det er kroppen selv der giver svaret på hvilken fødevare den ikke tåler. Det er aldrig nok kun at, behandle hjernen. Det vil tage for lang tid og ende med for dårligt resultat. Hele kroppen skal behandles.

Angst

Her på klinikken kan du få din angst behandlet uden brug af nåle. Jeg har behandlet angst der er opstået pga.: mobning, dødsfald, overfald, livs truende sygdom, trafikuheld, fobier, lavt selvværd, dårlig barndom m.m. Med gode og hurtige resultater. Du vil opleve at, angsten hurtigt forsvinder dermed også stressen. Din hukommelse vil også hurtigt vende tilbage.For nogen er angsten væk efter kun en behandling. Misbrug af piller, alkohol og sukker kan også behandles. Dog ikke altid uden nåle.
Hele kroppen reagere på angst og stress. Det påvirker muskulaturen og de indre organer. Det ødelægger fordøjelsen og nedsætter kroppens evne til selvhelbredelse. Det giver kroniske muskel spændinger. Disse spændinger sætter sig i nakke, mave og lænd. Kroniske smerter i kroppens muskulatur er ofte et psykisk problem.

Depression & udbrændthed

Depression er en meget almindelig sygdom, der optræder i mange former og styrker – fra mild til svær. Symptomerne på depression veksler fra patient til patient. Det kan være en følelse af mismod, ligegyldighed eller indre og uforklarlig uro. Følgende symptomer kan være tegn på depression: madlede, manglende sexlyst, forstyrret søvn, nedtrykthed, manglende initiativ hvor småopgaver virker helt uoverskuelige, stort indtag af, sukker, koffein, nikotin og alkohol.
Depression er en kropslig tilstand efter længere tids stress. Depression kan behandles.

Find mig på

Lone Andersen
Kristrupvej 92
8960 Randers SØ

Kontakt på

Tlf: +45 2735 6012
Mail: lonevitting@gmail.com
CVR: 34381852

Åbningstider

Mandag - Fredag:
Kl.08:00-18:00

Tidsbestilling

Tidsbestilling kun i åbningstiden. Afbud senest 24 timer før aftalte behandlingstid.

Copyright 2017 Randers Akupunkturklinik